Black Friday, o zi plina de reduceri, iar ansamblul Belvedere Residence Sibiu vine cu o reducere de 1000 euro din prețul apartamentelor din imobilul B1,  pentru o perioada de până la finalul lunii noimebrie.

Black Friday care ține 15 zile

Ansamblul Belvedere Residence Sibiu s-a aliniat cu o ofertă ce trebuie luată în calcul la rezervarea unui apartament in perioada 16.11 - 30 .11.2018. Interesați? Păi trebuie să vă grăbiți, pentru că oferta este valabilă doar pentru primii cinci clienți care aleg să rezerve o locuință. Predarea apartamentelor in acest imobil va fi în luna Iulie 2019.

Acest proiect imobiliar se dezvoltă în zona Turnișor, pe strada Ogorului – prelungire intr-o zona liniștită, cu multe spații verzi si cu o priveliste frumoasa asupra muntilor Fagaras si Cindrel. In prima etapa de dezvoltare s-au finalizat si vandut  120 de apartamente si garsoniere in 6 cladiri de trei etaje, urmand ca in a doua etapa sa se construiasca 121 de locuinte in patru blocuri de tip P+3E+R, plus 2 spatii comerciale avand destinatia de supermarket si gradinita.

Toate apartamentele se predau la stadiul ”la cheie”, ceea ce înseamnă că pereții sunt zugrăviți în alb, au centrală proprie prin condensare și radiatoare, uși de interior, parchet laminat,  prize, întrerupătoare, tâmplărie PVC Salamnder cu 7 camere, interfon, obiecte sanitare în baie, gresie, faianță şi sunt contoriyate individual.

În plus, clientul își poate alege modelele de gresie, faianță, usi de interior și parchet dintr-o gamă diversificata de produse.

Apartamentele din Belvedere Residence Sibiu  se vând cu certificat de garanție, finisajele interioare au o garanție de 3 ani , respectiv de 10 ani garanție beneficiază instalațiile electrice, de gaz, sanitare, termice, dar și zidaria, hidroizolația, termoizolația, învelitoarea din tablă și șarpanta.

O astfel de ofertă nu e de ratat, mai ales că dezvoltatorul acceptă orice fel de finanțare la achiziționarea unui apartament. Vă stau la dispoziție pentru mai multe informații și rezervări la numerele de telefon 0742198539, 0745633772 și 0740190192 sau pe site-ul www.belvedere-residence.ro.